Werkervaring

Werk / Educatie / Passie

Curriculum Vitae

SKILLS

SEO
specialist

Development in WordPress

Analyseren van gegevens

Kennis HTML en CSS

Copywriter voor elke branche

People
skills

Ervaring met LinkedIn marketing

Ervaring met Instagram marketing

Ervaring met Facebook Marketing

Nederlandse taal

Schrijven (C1)
Spreken 100%

Engelse taal

Schrijven 88%
Spreken 95%

Activiteiten

Ik ben gek op reizen. Op 17-jarige leeftijd deed ik 2 maanden ontwikkelingswerk in Sri Lanka en direct na de Havo ben ik 5 maanden gaan reizen doorZuidoost-Azië.

Meer weten over mij? Lees hier verder!

Februari 2019 - heden​

JACHT.DIGITAL​

SEARCH ENGINE OPTIMIZER

In de functie al Search Engine Optimizer specialiseer ik mij op het gebied van SEO. Dit wordt uitgevoerd voor een breed scala aan opdrachtgevers waar nauw mee samen wordt gewerkt.  Dagelijks hou ik me bezig met:

  • Keyword Research;
  • Relevantie van document;
  • Linkbuilding & autoriteit;
  • Technische web optimalisatie;
  • Analyseren, rapporteren en verbeteren van resultaten.

September 2018 - december 2019

WoIP.com​

ONLINE MARKETEER​

Afstudeertraject: Voor de opleiding CE treden studenten in de rol van marketing adviseur. Het doel is een probleem onderzoeken en hier vervolgens een adviesrapport voor te schrijven. Na het afronden van de stage ben ik 1 dag per week werkzaam gebleven om de strategie verder uit te rollen.

WoIP is een IT bedrijf dat Cloud oplossingen biedt voor het MKB. De nieuwe strategie omvat het in de markt zetten van een specialisatie op Legacy Software. 

Januari 2018 - Augustus 2018​

First Steps First

TEVREDENHEIDSSPECIALIST

Parttime: In de rol van tevredenheidsspecialist onderhield ik klantcontact en de klantenservice. Hierbij was de hoofdtaak het verzorgen van complete bedrijfsprofielen en het optimaliseren ervan om beter gevonden te worden op de eigen website, Google en Facebook. 

First Steps First opereert binnen de branche van kinderopvang en is een platform van vraag- en aanbod tussen ouders en kinderopvang. 

September 2017 - Januari 2018​

First Steps First (Stage)

ONLINE MARKETEER

Fulltime stage: In de functie als stagiaire Online Marketing, was ik verantwoordelijk voor het onderhouden van verschillende social media kanalen, het creëren van content (video, blog, persberichten, etc.), het SEO-optimaliseren van pagina’s en het opzetten van Facebookcampagnes. 

Juni 2016 - Oktober 2017​

Oudermatch.nl

BLOGGER

Parttime: In de rol van Blogger bij Oudermatch.nl was is verantwoordelijk voor het contact leggen/onderhouden met eigenaren van externe websites en blogs. Voor deze websites schreef ik relevante content die SEO-geoptimaliseerd was voor Oudermatch.nl.