Tekstschrijver

Het valt niet mee om jouw potentiële doelgroep te boeien met een pakkende tekst over de werkzaamheden of diensten die je levert. Voornamelijk het balanceren van vak jargon en jip en janneke taal blijkt in de praktijk lastig. Een webtekst schrijf je dan ook niet om jouw doelgroep te overspoelen met kennis die jij hebt over jouw vakgebied, noch wil je ze het gevoel geven dat zij niet begrijpen waar het over gaat. Bij het schrijven van goede webteksten gaat het dan ook niet alleen over wat jij jouw doelgroep wilt vertellen, maar meer over wat jouw doelgroep wilt lezen.

Tekstschrijver

Bij het schrijven van goede webteksten gaat het dan ook niet alleen over wat jij jouw doelgroep wilt vertellen, maar meer over wat jouw doelgroep wilt lezen.

SEO

Op positie 1 staan binnen de zoekresultaten van Google is wat veel bedrijven of zelfstandigen ambiëren. Toch blijkt het in de praktijk niet eenvoudig te zijn om te ranken om relevante zoektermen waar jouw doelgroep ook daadwerkelijk op zoekt.

Webdevelopment

Wil je graag een website laten bouwen in WordPress? Een website is meer dan alleen visitekaartje voor je klanten. Laat jouw website meer leads genereren.